Sundsvalls stadsbibliotek

Sundsvalls stadsbibliotek

Sundsvalls stadsbibliotek är en dynamisk och viktig kulturell mötesplats för invånarna i Sundsvall och de omkringliggande områdena. Biblioteket stoltserar med en imponerande samling av böcker, tidskrifter, ljudböcker, filmer och musik som täcker en mängd ämnen och intressen. Besökare har också tillgång till digitala resurser och tjänster, inklusive e-böcker och e-tidskrifter, vilket ger en flexibilitet och tillgänglighet till litteraturen.

Adlibris
Vårt toppval för Bokhandel
Alltid låga priser
Smidiga leveranser
Fri frakt över 299 kr

Bästa samarbetserbjudande

Sundsvalls stadsbibliotek är känt för sina engagerande evenemang och aktiviteter som tilltalar besökare i alla åldrar. Med författarbesök, bokcirklar och föreläsningar skapar biblioteket en spännande atmosfär där människor kan interagera med författare, diskutera böcker och dela sina tankar och idéer med likasinnade.

Biblioteket erbjuder en trivsam och inspirerande läsmiljö där besökarna kan koppla av och fördjupa sig i sina intressen. Med bekväma läsplatser, studierum och datorer skapar biblioteket en atmosfär som främjar koncentration och lärande. Det är en plats där människor kan utforska nya ämnen, utveckla sin läsförmåga och fördjupa sin personliga utveckling.

Sundsvalls stadsbibliotek är en oumbärlig resurs för läsning, läskunnighet och personlig utveckling i samhället. Biblioteket är dedikerat till att främja läsning och lärande och fungerar som en viktig resurs för alla invånare i Sundsvall. Med en engagerad och kunnig personal finns alltid stöd och rådgivning tillgängligt för besökarna. Personalen arbetar aktivt för att möta besökarnas individuella behov och intressen och fungerar som guider i bibliotekets resurser och tjänster.

Sammanfattningsvis är Sundsvalls stadsbibliotek en central och viktig plats för läsning, läskunnighet och personlig utveckling i Sundsvall och dess omgivningar. Med sin omfattande samling, spännande evenemang och dedikerad personal fortsätter biblioteket att vara en värdefull resurs för kunskap och kulturutbyte bland besökarna.

Kontakta Sundsvalls stadsbibliotek

För att komma i kontakt med Sundsvalls stadsbibliotek, använd tillgängliga kontaktvägar. Personalen där är redo att assistera med allt som rör bibliotekets tjänster och resurser.

Besöksadress:

Packhusgatan 4, 851 96 Sundsvall

E-postadress:

biblioteksinfo@sundsvall.se

Telefonnummer:

060-19 18 27

Sundsvalls stadsbibliotek öppettider 2023

Sundsvalls stadsbibliotek har generösa öppettider för att tillgodose olika besökares behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag-fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 11:00-16:00
  • Söndag: 11:00-16:00

Observera att dessa är bibliotekets generella öppettider och kan komma att ändras. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla de aktuella öppettiderna på bibliotekets hemsida innan ditt besök.

Andra populära Bibliotek i Norrland

Här är några andra populära bibliotek i Norrland som du kan utforska. Varje institution har sin egen unika charm och rika samlingar som kompletterar den fantastiska upplevelsen på Sundsvalls stadsbibliotek:

Rulla till toppen