Storytel

Storytel revolutionerar läsupplevelsen. Med digitala ljudböcker och e-böcker omdefinierar de läsningens landskap.

Innovationer, ny teknik, och en passion för berättelser driver dem framåt. Framtiden är ljus för denna banbrytande aktör i den digitala bokindustrin.

Storytel
Populäraste ljudbokstjänsten i Sverige
Njut av 1 000 000+ stories
50 % rabatt för studenter
Exklusiva originaltitlar

Bästa samarbetserbjudande

Bakgrundsinformation om Storytel

Storytel, en av världens ledande plattformar för ljudböcker och e-böcker, har förändrat hur vi konsumerar litteratur. Grundat av Jonas Tellander i Sverige 2005, introducerade Storytel ett nytt sätt att uppleva böcker genom att göra dem tillgängliga på en digital plattform.

Expansion och global närvaro

Storytel är inte bara begränsat till Sverige. Företaget har expanderat sin verksamhet till många andra länder, inklusive Danmark, Norge, Finland, Nederländerna, Polen, Ryssland, Spanien, Indien och Förenade Arabemiraten, bland andra.

Denna omfattande globala närvaro har gett Storytel möjlighet att nå ut till en internationell publik och erbjuda en rik och mångkulturell läsupplevelse för användarna.

Storytel och teknologiska innovationer

En annan aspekt som ger Storytel en unik plats i den digitala bokindustrin är företagets hängivenhet till teknologisk innovation. Företaget har konsekvent investerat i teknologi för att förbättra användarupplevelsen och erbjuda fler funktioner för sina kunder.

Anpassad upplevelse

Storytel har integrerat AI och maskininlärning för att erbjuda en mer anpassad upplevelse för sina användare. Med hjälp av dessa teknologier kan plattformen förutse vilken typ av bok en användare kan vara intresserad av att läsa eller lyssna på baserat på deras tidigare val.

Dessutom har Storytel utvecklat funktioner som gör det möjligt för användarna att justera uppspelningshastigheten på ljudböcker, vilket ger mer flexibilitet i hur de konsumerar innehållet.

Storytel för barn

Med Storytel för barn har företaget tagit steget mot att inkludera en yngre publik. Storytel Kids är en särskild avdelning av plattformen som innehåller en mängd ljudböcker och e-böcker speciellt anpassade för barn.

Med ett gränssnitt som är lätt att navigera för yngre användare, ger Storytel Kids föräldrar en trygg och utbildande plattform för sina barn.

Storytel och ljudboksproduktion

Storytel har också börjat producera sina egna ljudböcker, vilket skapar originalinnehåll för sin plattform. Detta är en spännande utveckling som ger Storytel möjlighet att styra berättelsernas riktning och ge utrymme för nya röster och perspektiv.

Slutord om Storytel

Storytel fortsätter att stärka sin position som en ledande aktör i den digitala bokindustrin. Genom att integrera ny teknik, bredda sitt innehåll och inkludera en större demografisk grupp, fortsätter Storytel att erbjuda en kraftfull och flexibel plattform för litteraturälskare världen över.

Med en stark fokus på innovation och användarupplevelse kommer Storytel troligen att fortsätta att expandera och utvecklas, och förändra hur vi upplever böcker. Med allt detta att se fram emot, ser framtiden ljus ut för Storytel och dess användare.

Vanliga frågor om Storytel