Om oss

Välkommen till Bibliotekmitt.se, din guide till bibliotek, ljudböcker och ljudboksappar i Sverige.

Bibliotekmitt.se etablerades 2018 med en vision att vara en informativ portal för alla som älskar böcker, läsning och lärande i Sverige. Vi är mer än bara en webbplats – vi är en resurs för att upptäcka de tjänster som erbjuds av bibliotek runt om i landet, liksom de bästa plattformarna för att lyssna på ljudböcker.

Vår mission är att göra det enkelt för dig att hitta rätt bibliotek för dina behov, upptäcka nya ljudböcker att dyka in i, och välja den bästa ljudboksappen för din stil. Vi vill att varje besökare ska ha möjlighet att utforska det rika utbudet av bibliotek och ljudböcker som finns tillgängliga i Sverige.

Ett av våra fokusområden är att hjälpa dig att hitta kvalitativa gratis ljudböcker. Vi tror att alla förtjänar att upptäcka glädjen i en bra bok, oavsett budget. Därför samlar och delar vi information om hur och var du kan hitta gratis ljudböcker online.

Vårt engagerade team samlar och uppdaterar regelbundet informationen på vår webbplats, och strävar efter att säkerställa att vårt innehåll alltid är relevant, exakt och aktuellt. Vi är här för att hjälpa dig att navigera i den dynamiska världen av bibliotek och ljudböcker.

Om du har några frågor, förslag eller feedback, tveka inte att kontakta oss. Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till.

Tack för att du besöker Bibliotekmitt.se. Vi ser fram emot att stödja dig på din läsresa, och att hjälpa dig att hitta de bästa gratis ljudböckerna som finns tillgängliga.