Nextory

Nextory förvandlar läsning till en digital upplevelse. Med tusentals e-böcker och ljudböcker till hands, tar Nextory dig till berättelsernas värld.

När som helst, var som helst. Välj din genre, hitta din bok, börja din resa. Med Nextory är ditt nästa äventyr bara ett klick bort.

Nextory
Prisvärda abonnemang
Stort utbud av barnböcker
Njut av 450 000+ stories
Användarvänlig app

Bästa samarbetserbjudande

Nextory: Din digitala plattform för e-böcker och ljudböcker

Nextory, en svensk innovation, har omvandlat sättet vi konsumerar böcker genom att erbjuda tusentals e-böcker och ljudböcker på en lättillgänglig digital plattform.

Med Nextory kan du dyka in i litteraturens värld var som helst, när som helst och utan att behöva bära på fysiska böcker.

Hur fungerar Nextory?

För att nyttja Nextory, registrera dig på hemsidan eller via appen på din smartphone eller surfplatta. Efter att ha valt abonnemang får du tillgång till över 450 000 titlar.

Med Nextory kan du söka efter specifika titlar, författare eller genrer och se vilka böcker andra användare läser. E-böcker kan läsas på olika enheter, och ljudböcker kan lyssnas på online eller offline genom att ladda ner dem först.

Fördelar med Nextory

Nextory erbjuder många fördelar jämfört med traditionell läsning och lyssning. Dessa inkluderar:

  • Ingen fysisk belastning: Du slipper bära tunga böcker.
  • Stort utbud: Tillgång till över 450 000 titlar.
  • Flexibilitet: Du kan läsa eller lyssna var och när du vill.
  • Anpassad upplevelse: Du kan anpassa textstorlek, teckenfärg och bakgrundsfärg efter dina preferenser.
  • Ekonomiskt alternativ: Nextorys abonnemang är prisvärda jämfört med andra digitala bokplattformar.
  • E-böcker och ljudböcker på Nextory

Nextory erbjuder en omfattande samling av e-böcker och ljudböcker. Med sin teknik för digital distribution kan användare söka, läsa och lyssna på böcker direkt på plattformen eller ladda ner dem för offline-användning.

E-böcker erbjuder fördelen att anpassa textstorlek och typsnitt, lägga till bokmärken och anteckningar direkt i boken, samt bidrar till miljön genom att minska pappersförbrukning. Ljudböcker ger en alternativ upplevelse, med möjlighet att lyssna på böcker medan man gör andra saker.

Nextory har ett brett utbud av genrer som romaner, thrillers, biografier, fackböcker, barnböcker och mycket mer. Plattformen innehåller även en rekommenderad sektion baserad på användarens tidigare läsning eller lyssning.

Abonnemang på Nextory

Nextory erbjuder flera abonnemangsnivåer baserat på användarens behov. Basabonnemanget ger tillgång till ett brett utbud av e-böcker och ljudböcker, medan premiumabonnemanget erbjuder obegränsad tillgång till hela Nextorys bibliotek.

Dessutom erbjuder Nextory familjeabonnemang, vilket ger tillgång till e-böcker och ljudböcker för hela familjen på en enda plattform.

Sammanfattning om Nextory

Nextory är en digital plattform som erbjuder tillgång till ett omfattande bibliotek av e-böcker och ljudböcker. Det ger en flexibel och lättillgänglig läsupplevelse för bokälskare.

Genom att använda den senaste tekniken, erbjuder Nextory användare att njuta av sina favoritböcker var de än är, på det sätt som passar dem bäst.

Vanliga frågor om Nextory