Härnösands stadsbibliotek

Härnösands stadsbibliotek

Härnösands stadsbibliotek, en central kulturell mötesplats och kunskapsresurs, erbjuder en bred samling av böcker, tidskrifter och multimedia, samt digitala resurser som e-böcker och e-tidskrifter. Det serverar Härnösand och närliggande områden, och är hem för en rad engagerande evenemang, inklusive författarbesök, bokcirklar och kreativa workshops.

Adlibris
Vårt toppval för Bokhandel
Alltid låga priser
Smidiga leveranser
Fri frakt över 299 kr

Bästa samarbetserbjudande

Besökarna uppskattar den trivsamma och inspirerande miljön, med bekväma läsplatser, studierum och datorer, vilket gör det till en idealisk plats för avkoppling, studier och kreativ utforskning.

Med sin starka inriktning på att främja läsning, kulturellt utbyte och läskunnighet, fortsätter Härnösands stadsbibliotek att vara en ovärderlig del av regionens kulturella och utbildningsmässiga landskap.

Kontakta Härnösands stadsbibliotek

För att komma i kontakt med Härnösands stadsbibliotek, använd tillgängliga kontaktvägar. Personalen där är redo att assistera med allt som rör bibliotekets tjänster och resurser.

Besöksadress:

Universitetsbacken 3, 871 80 Härnösand

E-postadress:

bibliotek@harnosand.se

Telefonnummer:

0611-865 30

Härnösands stadsbibliotek öppettider 2023

Härnösands stadsbibliotek har generösa öppettider för att tillgodose olika besökares behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag-torsdag: 08:00-18:00
  • Fredag: 08:00-17:00
  • Lördag: Stängt
  • Söndag: Stängt

Observera att dessa är bibliotekets generella öppettider och kan komma att ändras. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla de aktuella öppettiderna på bibliotekets hemsida innan ditt besök.

Andra populära Bibliotek i Norrland

Här är några andra populära bibliotek i Norrland som du kan utforska. Varje institution har sin egen unika charm och rika samlingar som kompletterar den fantastiska upplevelsen på Härnösands stadsbibliotek:

Rulla till toppen