Luleå stadsbibliotek

Luleå stadsbibliotek

Luleå stadsbibliotek, med sina historiska rötter sträckande tillbaka till 1800-talet, har länge varit en central kulturell samlingspunkt och kunskapsresurs för invånare i Luleå och närliggande områden. Dess omfattande samling av medier och digitala resurser täcker ett brett spektrum av genrer och intressen, vilket erbjuder något för alla åldrar.

Hitta den bästa appen för att lyssna på ljudböcker i just nu

Nextory
Prisvärda abonnemang
Stort utbud av barnböcker
Njut av 450 000+ stories
Erbjudande: 30 dagar fram till 2024-02-24

Bästa samarbetserbjudande

Biblioteket är känt för sin vänliga och inkluderande atmosfär där gemenskap och kunskapsutbyte frodas. Dess dynamiska och levande kulturella miljö främjas genom regelbundna evenemang, författarbesök och kreativa workshops som syftar till att engagera och inspirera besökare.

Med bekväma läsplatser, studierum och tillgång till datorer erbjuder Luleå stadsbibliotek en trivsam miljö för allt från avkopplande läsning till forskning och studier. Dess engagerade personal är alltid till hands för att ge råd och stöd, skapande en trygg och välkomnande atmosfär för alla.

Luleå stadsbibliotek, genom att främja läsning, läskunnighet och kulturellt utbyte, förblir en oumbärlig kulturell institution och kunskapsresurs. Dess rika historiska arv kombinerat med en modern inställning gör det till ett hjärta av Luleås kulturella landskap.

Kontakta Luleå stadsbibliotek

För att komma i kontakt med Luleå stadsbibliotek, använd tillgängliga kontaktvägar. Personalen där är redo att assistera med allt som rör bibliotekets tjänster och resurser.

Besöksadress:

Skeppsbrogatan 17, 97231 Luleå

E-postadress:

stadsbiblioteket@lulea.se

Telefonnummer:

0920-45 59 51

Luleå stadsbibliotek öppettider 2024

Luleå stadsbibliotek har generösa öppettider för att tillgodose olika besökares behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag: 09:00-18:00
  • Tisdag: 09:00-18:00
  • Onsdag: 09:00-18:00
  • Torsdag: 09:00-16:00
  • Fredag: 09:00-16:00
  • Lördag: 12:00-15:00
  • Söndag: Stängt

Observera att dessa är bibliotekets generella öppettider och kan komma att ändras. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla de aktuella öppettiderna på bibliotekets hemsida innan ditt besök.

Andra populära Bibliotek i Norrland

Här är några andra populära bibliotek i Norrland som du kan utforska. Varje institution har sin egen unika charm och rika samlingar som kompletterar den fantastiska upplevelsen på Luleå stadsbibliotek: