Skellefteå stadsbibliotek

Skellefteå stadsbibliotek

Skellefteå stadsbibliotek står i centrum för stadens kulturella mångfald, en plats där alla åldrar och bakgrunder samlas för att utforska, lära och inspireras. Dess omfattande samling av böcker och andra medier, tillsammans med ett stort utbud av digitala resurser, möjliggör upptäckande och utforskning för varje intresse och passion.

Adlibris
Vårt toppval för Bokhandel
Alltid låga priser
Smidiga leveranser
Fri frakt över 299 kr

Bästa samarbetserbjudande

Mer än bara en mediabank, är biblioteket en levande plats där kulturella evenemang och aktiviteter hålls regelbundet. Från författarbesök till bokcirklar och kreativa workshops, erbjuds en dynamisk miljö där besökarna kan möta favoritförfattare, dela tankar om litteratur och utforska sin egen kreativitet.

Bibliotekets bekväma läsplatser, studierum och moderna datorer skapar en inbjudande miljö för både avkoppling och kunskapsutvidgning. Där stöds besökarna alltid av personalen, som strävar efter att skapa en välkomnande och inkluderande atmosfär genom att erbjuda stöd, råd och rekommendationer.

Skellefteå stadsbibliotek spelar en central roll i att främja läsning och läskunnighet, och är en plats för kulturellt utbyte. Det är mer än bara en plats att låna böcker; det är en institution där individer är inbjudna att utforska, lära, skapa och växa.

Kontakta Skellefteå stadsbibliotek

För att komma i kontakt med Skellefteå stadsbibliotek, använd tillgängliga kontaktvägar. Personalen där är redo att assistera med allt som rör bibliotekets tjänster och resurser.

Besöksadress:

Kanalgatan 43b, 931 31 Skellefteå

E-postadress:

kundtjanst@skelleftea.se

Telefonnummer:

0910-73 61 00

Skellefteå stadsbibliotek öppettider 2023

Skellefteå stadsbibliotek har generösa öppettider för att tillgodose olika be sökares behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag-fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-16:00
  • Söndag: 10:00-16:00

Observera att dessa är bibliotekets generella öppettider och kan komma att ändras. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla de aktuella öppettiderna på bibliotekets hemsida innan ditt besök.

Andra populära Bibliotek i Norrland

Här är några andra populära bibliotek i Norrland som du kan utforska. Varje institution har sin egen unika charm och rika samlingar som kompletterar den fantastiska upplevelsen på Skellefteå stadsbibliotek:

Rulla till toppen