Skellefteå stadsbibliotek

Skellefteå stadsbibliotek

Skellefteå stadsbibliotek står i centrum för stadens kulturella mångfald, en plats där alla åldrar och bakgrunder samlas för att utforska, lära och inspireras. Dess omfattande samling av böcker och andra medier, tillsammans med ett stort utbud av digitala resurser, möjliggör upptäckande och utforskning för varje intresse och passion.

Hitta den bästa appen för att lyssna på ljudböcker i just nu

Nextory
Prisvärda abonnemang
Stort utbud av barnböcker
Njut av 450 000+ stories
Erbjudande: 45 dagar fram till 2024-07-14

Bästa samarbetserbjudande

Storytel
Sveriges populäraste ljudboksapp
Njut av 1 000 000+ stories
50 % rabatt för studenter
Erbjudande: 50% rabatt i 1 månader

Bästa samarbetserbjudande

BookBeat
Vårt toppval för familjer
Njut av 1 000 000+ stories
50 % rabatt för studenter
Lättnavigerad app

Bästa samarbetserbjudande

bokus play
Lågprisalternativ
Njut av 100 000+ stories
5% rabatt hos Bokus
10% rabatt hos Akademibokhandeln

Bästa samarbetserbjudande

Mer än bara en mediabank, är biblioteket en levande plats där kulturella evenemang och aktiviteter hålls regelbundet. Från författarbesök till bokcirklar och kreativa workshops, erbjuds en dynamisk miljö där besökarna kan möta favoritförfattare, dela tankar om litteratur och utforska sin egen kreativitet.

Bibliotekets bekväma läsplatser, studierum och moderna datorer skapar en inbjudande miljö för både avkoppling och kunskapsutvidgning. Där stöds besökarna alltid av personalen, som strävar efter att skapa en välkomnande och inkluderande atmosfär genom att erbjuda stöd, råd och rekommendationer.

Skellefteå stadsbibliotek spelar en central roll i att främja läsning och läskunnighet, och är en plats för kulturellt utbyte. Det är mer än bara en plats att låna böcker; det är en institution där individer är inbjudna att utforska, lära, skapa och växa.

Kontakta Skellefteå stadsbibliotek

För att komma i kontakt med Skellefteå stadsbibliotek, använd tillgängliga kontaktvägar. Personalen där är redo att assistera med allt som rör bibliotekets tjänster och resurser.

Besöksadress:

Kanalgatan 43b, 931 31 Skellefteå

E-postadress:

kundtjanst@skelleftea.se

Telefonnummer:

0910-73 61 00

Skellefteå stadsbibliotek öppettider 2024

Skellefteå stadsbibliotek har generösa öppettider för att tillgodose olika be sökares behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag-fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-16:00
  • Söndag: 10:00-16:00

Observera att dessa är bibliotekets generella öppettider och kan komma att ändras. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla de aktuella öppettiderna på bibliotekets hemsida innan ditt besök.

Andra populära Bibliotek i Norrland

Här är några andra populära bibliotek i Norrland som du kan utforska. Varje institution har sin egen unika charm och rika samlingar som kompletterar den fantastiska upplevelsen på Skellefteå stadsbibliotek: