Malmö stadsbibliotek

Malmö stadsbibliotek

Malmö stadsbibliotek är en central kulturell mötesplats som lockar besökare i alla åldrar. Biblioteket är beläget i en imponerande byggnad vid Kung Oscars väg och erbjuder en omfattande samling av böcker, tidningar, tidskrifter och andra medier för att tillfredsställa läsare intressen och behov hos Malmös invånare.

Hitta den bästa appen för att lyssna på ljudböcker i just nu

Nextory
Prisvärda abonnemang
Stort utbud av barnböcker
Njut av 450 000+ stories
Erbjudande: 45 dagar fram till 2024-05-24

Bästa samarbetserbjudande

Storytel
Sveriges populäraste ljudboksapp
Njut av 1 000 000+ stories
50 % rabatt för studenter
Erbjudande: 50% rabatt i 1 månader

Bästa samarbetserbjudande

BookBeat
Vårt toppval för familjer
Njut av 900 000+ stories
50 % rabatt för studenter
Lättnavigerad app

Bästa samarbetserbjudande

bokus play
Lågprisalternativ
Njut av 100 000+ stories
5% rabatt hos Bokus
10% rabatt hos Akademibokhandeln

Bästa samarbetserbjudande

Med sina moderna design och innovativa utrymmen är Malmö stadsbibliotek en plats för lärande, skapande och interaktion. Besökare kan njuta av bekväma läsplatser, studierum och arbetsområden där de kan fördjupa sig i sin läsning eller studier. Biblioteket har också integrerat makerspaces där människor kan utforska sin kreativitet, experimentera med olika tekniker och skapa egna projekt.

Stadsbiblioteket i Malmö är också känt för sitt engagerande program av evenemang och aktiviteter. Besökare kan ta del av författarbesök, bokcirklar, föreläsningar och workshops som täcker olika ämnen och intressen. Dessa evenemang syftar till att inspirera och engagera besökarna, främja kulturellt utbyte och skapa en dynamisk och levande atmosfär på biblioteket.

Bibliotekets personal spelar en viktig roll genom att erbjuda stöd, vägledning och rekommendationer till besökarna. De är engagerade och tillgängliga för att svara på frågor och hjälpa till med att hitta rätt resurser och information. Personalen arbetar också aktivt med att erbjuda olika aktiviteter och program för barn, ungdomar och vuxna för att främja läsning, lärande och kulturellt deltagande.

Malmö stadsbibliotek är en central och vital resurs för Malmöborna. Det är en plats där människor kan komma samman, utforska nya idéer och intressen, och fördjupa sig i kultur och kunskap. Som en viktig kulturell institution i staden erbjuder Malmö stadsbibliotek en välkomnande och stimulerande miljö där lärande och kreativitet trivs.

Kontakta Malmö stadsbibliotek

För att komma i kontakt med Malmö stadsbibliotek, använd tillgängliga kontaktvägar. Personalen där är redo att assistera med allt som rör bibliotekets tjänster och resurser.

Besöksadress:

Kung Oscars väg 11, 812 31 Storvik

E-postadress:

info.stadsbiblioteket@malmo.se

Telefonnummer:

040-660 85 00

Malmö stadsbibliotek öppettider 2024

Malmö stadsbibliotek har generösa öppettider för att tillgodose olika besökares behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag-torsdag: 08.30–20:00
  • Fredag: 08.30–18:00
  • Lördag: 10:00-17:00
  • Söndag: 10:00-17:00

Observera att dessa är bibliotekets generella öppettider och kan komma att ändras. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla de aktuella öppettiderna på bibliotekets hemsida innan ditt besök.

Andra populära Bibliotek i Skåne och närheten

Här är några andra populära bibliotek i Skåne och närområdet som du kan utforska. Varje institution har sin egen unika charm och rika samlingar som kompletterar den fantastiska upplevelsen på Malmö stadsbibliotek: