Helsingborgs stadsbibliotek

Helsingborgs stadsbibliotek

Helsingborgs stadsbibliotek är en kulturell oas belägen i hjärtat av Helsingborg. Biblioteket spelar en viktig roll i att främja läsning, lärande och kulturellt deltagande i staden och erbjuder en omfattande samling av böcker, tidskrifter, ljudböcker, filmer och musik för att tillfredsställa besökarnas intressen och behov.

Hitta den bästa appen för att lyssna på ljudböcker i just nu

Nextory
Prisvärda abonnemang
Stort utbud av barnböcker
Njut av 450 000+ stories
Erbjudande: 45 dagar fram till 2024-07-13

Bästa samarbetserbjudande

Storytel
Sveriges populäraste ljudboksapp
Njut av 1 000 000+ stories
50 % rabatt för studenter
Erbjudande: 50% rabatt i 1 månader

Bästa samarbetserbjudande

BookBeat
Vårt toppval för familjer
Njut av 1 000 000+ stories
50 % rabatt för studenter
Lättnavigerad app

Bästa samarbetserbjudande

bokus play
Lågprisalternativ
Njut av 100 000+ stories
5% rabatt hos Bokus
10% rabatt hos Akademibokhandeln

Bästa samarbetserbjudande

Helsingborgs stadsbibliotek strävar efter att vara en modern och tillgänglig resurs för samhället. Besökarna kan njuta av en mångfald av resurser och tjänster, inklusive digitala resurser som e-böcker och e-tidskrifter samt tillgång till bibliotekets datorer och internetuppkoppling. Detta gör det möjligt för människor att utforska och upptäcka nya kunskaper och intressen.

Förutom sin omfattande samling arrangerar Helsingborgs stadsbibliotek också inspirerande evenemang och aktiviteter för att engagera och underhålla besökarna. Författarbesök, bokcirklar, föreläsningar och workshops är bara några exempel på de evenemang som erbjuds. Dessa möten ger möjlighet till att fördjupa kunskapen, diskutera idéer och skapa kulturellt utbyte mellan besökarna.

Stadsbiblioteket i Helsingborg erbjuder också en avkopplande och fridfull läsmiljö där besökare kan njuta av att fördjupa sig i böcker och andra material. Det finns läsplatser och studierum där människor kan hitta lugn och ro för sina studier eller läsupplevelser.

Stadsbibliotekets personal är dedikerad och tillgänglig för att ge stöd och vägledning till besökarna. De är experter på bibliotekets resurser och hjälper gärna till att hitta rätt bland samlingarna. Personalen arbetar också aktivt för att främja läsning och lärande genom att erbjuda rekommendationer och råd som matchar besökarnas intressen och behov.

Helsingborgs stadsbibliotek är en viktig institution i staden som bidrar till att skapa en inkluderande och levande kultur- och kunskapsmiljö. Det är en plats där människor kan komma samman, utforska nya idéer och intressen, och fördjupa sig i läsning och lärande. Som en central del av Helsingborgs samhälle erbjuder stadsbiblioteket en välkomnande och stödjande miljö för alla besökare att utforska och uppleva världen av kunskap och kultur.

Kontakta Helsingborgs stadsbibliotek

För att komma i kontakt med Helsingborgs stadsbibliotek, använd tillgängliga kontaktvägar. Personalen där är redo att assistera med allt som rör bibliotekets tjänster och resurser.

Besöksadress:

GataBollbrogatan 1, 252 25 Helsingborg

E-postadress:

stadsbiblioteket@helsingborg.se

Telefonnummer:

042-10 69 00 (vardagar 09.00-12.00)

Helsingborgs stadsbibliotek öppettider 2024

Helsingborgs stadsbibliotek har generösa öppettider för att tillgodose olika besökares behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag-torsdag: 09:00-19:00
  • Fredag: 09:00-18:00
  • Lördag: 11:00-16:00
  • Söndag: Stängt

Observera att dessa är bibliotekets generella öppettider och kan komma att ändras. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla de aktuella öppettiderna på bibliotekets hemsida innan ditt besök.

Andra populära Bibliotek i Skåne och närheten

Här är några andra populära bibliotek i Skåne och närområdet som du kan utforska. Varje institution har sin egen unika charm och rika samlingar som kompletterar den fantastiska upplevelsen på Helsingborgs stadsbibliotek: