Lundby stadsdelsbibliotek

Lundby stadsdelsbibliotek

Lundby stadsdelsbibliotek är en historisk kulturell mötesplats och en ovärderlig kunskapsresurs för invånarna i Lundby och dess omgivningar i Göteborg. Det har en djup förankring i området och har varit en betydelsefull institution i samhället i många år.

Hitta den bästa appen för att lyssna på ljudböcker i just nu

Nextory
Prisvärda abonnemang
Stort utbud av barnböcker
Njut av 450 000+ stories
Erbjudande: 30 dagar fram till 2024-02-24

Bästa samarbetserbjudande

Med en omfattande samling av böcker, tidskrifter, ljudböcker, filmer och musik tillgodoser stadsdelsbiblioteket behoven hos människor i alla åldrar och intressen. Genom att erbjuda en bredd av material och ämnen strävar biblioteket efter att främja läsning, lärande och intellektuell nyfikenhet.

Lundby stadsdelsbibliotek är känt för att arrangera engagerande evenemang som lockar besökare i alla åldrar. Med författarbesök, bokcirklar och kreativa workshops erbjuder biblioteket möjligheter till gemenskap och interaktion. Genom dessa spännande aktiviteter främjar stadsdelsbiblioteket läsning och kulturellt utbyte, samtidigt som det skapar en plats där människor kan mötas och inspireras.

Besökarna kan avnjuta en trivsam läsmiljö på biblioteket, som är utrustat med bekväma läsplatser, studierum och datorer. Här finns en fridfull atmosfär där människor kan fördjupa sig i böcker och njuta av stunder av lugn och koncentration.

Som en viktig kulturell resurs i Lundby strävar stadsdelsbiblioteket efter att vara en central del av samhället och främja läsning, läskunnighet och kulturellt utbyte. Bibliotekets dedikerade personal finns alltid tillgänglig för att ge stöd, rådgivning och hjälp, och deras expertis är till för att hjälpa besökarna att hitta rätt information och resurser.

Lundby stadsdelsbibliotek bär på en rik historia och en unik identitet som speglar områdets utveckling och kulturella arv. Det är en plats där kunskap möter gemenskap och där människor i alla åldrar kan upptäcka nya världar och utveckla sin egen kreativitet och nyfikenhet.

Välkommen till Lundby stadsdelsbibliotek, en plats som strävar efter att vara en inspirationskälla och en oas av kunskap i hjärtat av Lundby och dess omgivningar. Oavsett om du letar efter en spännande läsupplevelse, vill delta i en intressant workshop eller bara vill ha en fristad för lärande och reflektion, så är stadsdelsbiblioteket en plats för dig att utforska, lära och växa.

Kontakta Lundby stadsdelsbibliotek

För att komma i kontakt med Lundby stadsdelsbibliotek, använd tillgängliga kontaktvägar. Personalen där är redo att assistera med allt som rör bibliotekets tjänster och resurser.

Besöksadress:

Borstbindaregatan 12a, 417 22 Göteborg

E-postadress:

Biblioteket.lundby@kultur.goteborg.se

Telefonnummer:

031-366 71 01

Lundby stadsdelsbibliotek öppettider 2024

Lundby stadsdelsbibliotek har generösa öppettider för att tillgodose olika besökares behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag-torsdag: 10:00-19:00
  • Fredag: 11:00-17:00
  • Lördag: 11:00-15:00
  • söndag: Stängt

Observera att dessa är bibliotekets generella öppettider och kan komma att ändras. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla de aktuella öppettiderna på bibliotekets hemsida innan ditt besök.

Andra populära Bibliotek i Göteborg och närheten

Här är några andra populära bibliotek i Göteborg och närområdet som du kan utforska. Varje institution har sin egen unika charm och rika samlingar som kompletterar den fantastiska upplevelsen på Lundby stadsdelsbibliotek: