Alingsås bibliotek

Alingsås bibliotek

Alingsås bibliotek är en pulserande kulturell hubb och en oumbärlig kunskapskälla för invånarna i Alingsås och de omkringliggande områdena. Med sin mångsidiga samling av böcker, tidskrifter, ljudböcker, filmer och musik erbjuder biblioteket en rikedom av underhållning och kunskap som sträcker sig över alla åldrar och intressen.

Hitta den bästa appen för att lyssna på ljudböcker i just nu

Nextory
Prisvärda abonnemang
Stort utbud av barnböcker
Njut av 450 000+ stories
Erbjudande: 30 dagar fram till 2024-02-24

Bästa samarbetserbjudande

Biblioteket är en dynamisk plats som inte bara erbjuder traditionellt material, utan även en mängd digitala resurser och tjänster, inklusive e-böcker, ljudböcker och e-tidskrifter. Det är en modern kunskapsarena där besökarna kan utforska det digitala landskapet och ta del av en värld av virtuella äventyr.

Alingsås bibliotek är särskilt känt för sina inspirerande evenemang, där författarbesök, bokcirklar och kreativa workshops sätter fantasin i rörelse och uppmuntrar till intellektuell tillväxt. Det är en plats där människor kan samlas och delta i en mosaik av kulturella utbyten och idédiskussioner.

Besökarna kan koppla av och njuta av en trivsam och inspirerande läsmiljö med bekväma läsplatser, studierum och moderna datorer. Det är en plats där tankar kan utforskas, kunskap kan expandera och idéer kan blomstra. Alingsås bibliotek strävar efter att främja läsning och läskunnighet och är dedikerat till att uppmuntra till kulturellt utbyte och samarbete.

Biblioteket är inte bara en plats för att upptäcka böcker, det är en viktig knutpunkt för gemenskap och kunskap. Med sitt engagerade och kunniga bibliotekspersonal finns det alltid någon till hands för att ge stöd, vägledning och rådgivning. Oavsett om det är att rekommendera en ny titel eller att erbjuda hjälp vid informationssökning, är bibliotekets personal redo att ge en personlig och anpassad service.

Alingsås bibliotek är en plats för att utforska, lära och växa. Det är en oas för kunskap och kreativitet, och en ovärderlig resurs för den lokala gemenskapen. Ta steget in i Alingsås biblioteks värld och upplev en fantastisk resa av lärande, upptäckt och inspiration.

Kontakta Alingsås bibliotek

För att komma i kontakt med Alingsås bibliotek, använd tillgängliga kontaktvägar. Personalen där är redo att assistera med allt som rör bibliotekets tjänster och resurser.

Besöksadress:

Alingsås bibliotek, Södra Ringgatan 3, 441 30 Alingsås

E-postadress:

Biblioteket@alingsas.se

Telefonnummer:

0322 – 61 66 00

Alingsås bibliotek öppettider 2024

Alingsås bibliotek har generösa öppettider för att tillgodose olika besökares behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag-torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-15:00
  • Lördag: 10:00-14:00
  • Söndag: Stängt

Observera att dessa är bibliotekets generella öppettider och kan komma att ändras. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla de aktuella öppettiderna på bibliotekets hemsida innan ditt besök.

Andra populära Bibliotek i Göteborg och närheten

Här är några andra populära bibliotek i Göteborg och närområdet som du kan utforska. Varje institution har sin egen unika charm och rika samlingar som kompletterar den fantastiska upplevelsen på Alingsås bibliotek: