Värnamo stadsbibliotek

Värnamo stadsbibliotek

Värnamo stadsbibliotek är en vital kulturell mötesplats och kunskapsresurs för invånarna i Värnamo och omnejd, med en stark tradition av att främja läsning och sprida kunskap. Med en bred samling av material som sträcker sig över böcker, tidskrifter, ljudböcker, filmer och musik, är biblioteket en skattkista av information, underhållning och lärande för alla åldrar och intressen.

Hitta den bästa appen för att lyssna på ljudböcker i just nu

Nextory
Prisvärda abonnemang
Stort utbud av barnböcker
Njut av 450 000+ stories
Erbjudande: 45 dagar fram till 2024-07-14

Bästa samarbetserbjudande

Storytel
Sveriges populäraste ljudboksapp
Njut av 1 000 000+ stories
50 % rabatt för studenter
Erbjudande: 50% rabatt i 1 månader

Bästa samarbetserbjudande

BookBeat
Vårt toppval för familjer
Njut av 1 000 000+ stories
50 % rabatt för studenter
Lättnavigerad app

Bästa samarbetserbjudande

bokus play
Lågprisalternativ
Njut av 100 000+ stories
5% rabatt hos Bokus
10% rabatt hos Akademibokhandeln

Bästa samarbetserbjudande

Biblioteket skapar en dynamisk och inkluderande kulturell miljö genom att regelbundet arrangera inspirerande evenemang, från författarbesök till bokcirklar och kreativa workshops. Dessa aktiviteter ger möjlighet till reflektion, samtal och gemenskap, allt medan de stöder läsning och kulturellt utbyte i samhället.

Biblioteket erbjuder också en lugn och välkomnande miljö med bekväma läsplatser och tillgängliga studieplatser och datorer för dem som behöver plats för arbete, forskning eller studier. Dess personal är dedikerade och entusiastiska, alltid tillgängliga för att ge råd, vägledning och hjälp, vilket bidrar till en positiv och stödjande upplevelse för alla besökare.

Som en inspirationskälla och kunskapscentrum strävar Värnamo stadsbibliotek efter att tillgodose invånarnas behov och intressen med en mängd fysiska och digitala resurser. Genom sin roll i samhället spelar det en viktig roll i att främja bildning, kunskapsutveckling och personlig tillväxt, vilket gör det till en kärnpunkt där kunskap, kultur och gemenskap möts.

Kontakta Värnamo stadsbibliotek

För att komma i kontakt med Värnamo stadsbibliotek, använd tillgängliga kontaktvägar. Personalen där är redo att assistera med allt som rör bibliotekets tjänster och resurser.

Besöksadress:

Jönköpingsvägen 15, 331 34 Värnamo

E-postadress:

biblioteket@varnamo.se

Telefonnummer:

0370-37 76 00

Värnamo stadsbibliotek öppettider 2024

Värnamo stadsbibliotek har generösa öppettider för att tillgodose olika besökares behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag-torsdag: 10:00-19:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:30-15:00
  • Söndag: Stängt

Observera att dessa är bibliotekets generella öppettider och kan komma att ändras. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla de aktuella öppettiderna på bibliotekets hemsida innan ditt besök.

Andra populära Bibliotek i Halland och södra Sverige

Här är några andra populära bibliotek i Halland och södra Sverige som du kan utforska. Varje institution har sin egen unika charm och rika samlingar som kompletterar den fantastiska upplevelsen på Värnamo stadsbibliotek: