Eslövs bibliotek

Eslövs bibliotek

Eslövs bibliotek utgör hjärtat i det kulturella utbytet och kunskapsdelningen i Eslöv och dess omnejd, erbjudande en dynamisk mötesplats för alla åldrar och intressen. Bibliotekets samling, som omfattar böcker, tidskrifter, ljudböcker, filmer och musik, är en veritabel skattkista som uppfyller de olika behov och intressen hos besökarna. Detta kompletteras av digitala resurser och tjänster, inklusive e-böcker och e-tidskrifter, för att möta dagens digitala läsare.

Hitta den bästa appen för att lyssna på ljudböcker i just nu

Nextory
Prisvärda abonnemang
Stort utbud av barnböcker
Njut av 450 000+ stories
Erbjudande: 30 dagar fram till 2024-02-24

Bästa samarbetserbjudande

Biblioteket är känt för sina engagerande evenemang och aktiviteter som reflekterar samhällets intressen och behov, från författarbesök till kreativa workshops. Dessa initiativ fungerar som en plattform för kulturellt utbyte och stärker läsning och läskunnighet i samhället.

Besökare välkomnas till en trivsam läsmiljö med bekväma platser, studierum och datorer, som uppmuntrar till lärande och kreativitet. Den kompetenta personalen står till förfogande för att ge stöd och rådgivning, alltid redo att hjälpa besökarna att navigera i bibliotekets resurser och att rekommendera material baserat på deras intressen.

Eslövs bibliotek är mycket mer än en byggnad med böcker; det är en levande kulturell plats som stärker samhällssammanhållning, främjar kunskap och kreativitet, en plats för att fördjupa sig i berättelser, upptäcka nya världar och engagera sig i spännande samtal.

Kontakta Eslövs bibliotek

För att komma i kontakt med Eslövs bibliotek, använd tillgängliga kontaktvägar. Personalen där är redo att assistera med allt som rör bibliotekets tjänster och resurser.

Besöksadress:

Norregatan 9, 241 24 Eslöv

E-postadress:

stadsbiblioteket@eslov.se

Telefonnummer:

0413-626 00

Eslövs bibliotek öppettider 2024

Eslövs bibliotek har generösa öppettider för att tillgodose olika besökares behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag-torsdag: 10:00-19:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-14:00
  • Söndag: Stängt

Observera att dessa är bibliotekets generella öppettider och kan komma att ändras. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla de aktuella öppettiderna på bibliotekets hemsida innan ditt besök.

Andra populära Bibliotek i Halland och södra Sverige

Här är några andra populära bibliotek i Halland och södra Sverige som du kan utforska. Varje institution har sin egen unika charm och rika samlingar som kompletterar den fantastiska upplevelsen på Eslövs bibliotek: