Halmstads stadsbibliotek

Halmstads stadsbibliotek

Halmstads stadsbibliotek, strategiskt beläget i stadens hjärta, är en central institution för kunskap, kultur och lärande. Dess rika samling av böcker, tidskrifter, filmer och musik erbjuder en värld av upptäckter för alla åldrar. Dessutom erbjuder biblioteket digitala tjänster, inklusive e-böcker, e-tidskrifter och ljudböcker, både genom bibliotekets egna kanaler och via ljudboksappar, vilket möjliggör tillgång till läsning och kunskap oavsett var du befinner dig.

Hitta den bästa appen för att lyssna på ljudböcker i just nu

Nextory
Prisvärda abonnemang
Stort utbud av barnböcker
Njut av 450 000+ stories
Erbjudande: 30 dagar fram till 2024-02-24

Bästa samarbetserbjudande

Halmstads stadsbibliotek är känt för sina engagerande evenemang och aktiviteter, från bokcirklar och författarbesök till utställningar och workshops. Dessa möjligheter skapar en plattform för kreativitet, diskussioner och upptäckter, lockar besökare i alla åldrar, och bidrar till bibliotekets levande atmosfär.

Biblioteket erbjuder en avkopplande och inbjudande miljö för besökarna, med bekväma läsplatser, studierum och grupprum som underlättar för både enskilt arbete och samarbete. Dess kompetenta personal är alltid redo att ge råd och stöd, och hjälpa besökare att hitta rätt material och utnyttja bibliotekets resurser.

Halmstads stadsbibliotek spelar en betydande roll i att berika det lokala samhället genom att främja läsning, kunskap och kreativitet. Genom sitt brett utbud av material, engagerande evenemang och välkomnande atmosfär, skapar det en plats där människor kan samlas, upptäcka nya världar och skapa minnesvärda upplevelser genom litteratur och kultur.

Kontakta Halmstads stadsbibliotek

För att komma i kontakt med Halmstads stadsbibliotek, använd tillgängliga kontaktvägar. Personalen där är redo att assistera med allt som rör bibliotekets tjänster och resurser.

Besöksadress:

Axel Olsons gata 1, 302 27 Halmstad

E-postadress:

bibliotek@halmstad.se

Telefonnummer:

035-13 71 81

Halmstads stadsbibliotek öppettider 2024

Halmstads stadsbibliotek har generösa öppettider för att tillgodose olika besökares behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag-torsdag: 08:00-20:00
  • Fredag: 08:00-18:00
  • Lördag: 10:00-16:00
  • Söndag: Stängt

Observera att dessa är bibliotekets generella öppettider och kan komma att ändras. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla de aktuella öppettiderna på bibliotekets hemsida innan ditt besök.

Andra populära Bibliotek i Halland och södra Sverige

Här är några andra populära bibliotek i Halland och södra Sverige som du kan utforska. Varje institution har sin egen unika charm och rika samlingar som kompletterar den fantastiska upplevelsen på Halmstads stadsbibliotek: