Trollhättans stadsbibliotek

Trollhättans stadsbibliotek

Trollhättans stadsbibliotek är en kulturell institution med djupa historiska rötter. Dess omfattande samling av material och digitala resurser tjänar som en kunskapskälla och underhållningscenter för invånarna i Trollhättan och närliggande områden.

Hitta den bästa appen för att lyssna på ljudböcker i just nu

Nextory
Prisvärda abonnemang
Stort utbud av barnböcker
Njut av 450 000+ stories
Erbjudande: 30 dagar fram till 2024-02-24

Bästa samarbetserbjudande

Biblioteket är känt för sina engagerande program och kreativa verkstäder, vilket skapar en gemenskapsskapande atmosfär där idéer utbyts och nya perspektiv utforskas. Den inbjudande och inspirerande läsmiljön, med bekväma läsplatser och toppmoderna faciliteter, främjar avkoppling och djupare lärande.

Med ett engagemang för att främja läsning, läskunnighet och kulturellt utbyte, spelar Trollhättans stadsbibliotek en central roll i att berika samhället. Bibliotekets engagerade personal står redo att erbjuda stöd, vägledning och rekommendationer, skapar en välkomnande atmosfär där varje besökare kan känna sig sedd och hörd.

Välkommen till Trollhättans stadsbibliotek, en plats där kunskap och kultur står redo att upptäckas, där historien och samtiden smälter samman i en berikande blandning av lärdom och underhållning.

Kontakta Trollhättans stadsbibliotek

För att komma i kontakt med Trollhättans stadsbibliotek, använd tillgängliga kontaktvägar. Personalen där är redo att assistera med allt som rör bibliotekets tjänster och resurser.

Besöksadress:

Kungsgatan 25, 461 30 Trollhättan

E-postadress:

stadsbiblioteket@trollhattan.se

Telefonnummer:

0520-49 76 50

Trollhättans stadsbibliotek öppettider 2024

Trollhättans stadsbibliotek har generösa öppettider för att tillgodose olika besökares behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag-fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-14:00
  • Söndag: Stängt

Observera att dessa är bibliotekets generella öppettider och kan komma att ändras. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla de aktuella öppettiderna på bibliotekets hemsida innan ditt besök.

Andra populära Bibliotek i Västra Götaland och närheten

Här är några andra populära bibliotek i Västra Götaland och närheten som du kan utforska. Varje institution har sin egen unika charm och rika samlingar som kompletterar den fantastiska upplevelsen på Trollhättans stadsbibliotek: