Uddevalla stadsbibliotek

Uddevalla stadsbibliotek

Uddevalla stadsbibliotek är en dynamisk och unik kulturell institution som spelar en central roll i Uddevallas kulturella scener. Med sin mångsidiga samling av böcker, tidskrifter, ljudböcker, filmer och musik erbjuder biblioteket en skattkista av kreativitet och kunskap för invånarna i staden. Här kan besökare dyka in i olika ämnen och intressen och upptäcka nya världar genom böcker och andra medier.

Hitta den bästa appen för att lyssna på ljudböcker i just nu

Nextory
Prisvärda abonnemang
Stort utbud av barnböcker
Njut av 450 000+ stories
Erbjudande: 30 dagar fram till 2024-02-24

Bästa samarbetserbjudande

Det som särskiljer Uddevalla stadsbibliotek är dess engagemang för att skapa engagerande evenemang och aktiviteter. Besökarna har privilegiet att ta del av inspirerande författarbesök, spännande bokcirklar och dynamiska kreativa workshops. Dessa evenemang är utformade för att locka till samtal, utforska idéer och utveckla kreativa färdigheter hos besökarna. Uddevalla stadsbibliotek blir därmed en plats där idéer frodas och inspiration blomstrar.

Den trivsamma och inspirerande läsmiljön på Uddevalla stadsbibliotek är utformad för att erbjuda bekväma läsplatser, studierum och datorer. Här kan besökarna koppla av och fördjupa sig i böckernas värld eller fördjupa sig i sina studier. Biblioteket är fristad för läsning och kunskap, och personalen är alltid tillgänglig för att ge stöd, rådgivning och rekommendationer. De strävar efter att skapa en inkluderande och välkomnande atmosfär för alla besökare.

Uddevalla stadsbibliotek har också en stark ambition att främja läsning, kulturellt utbyte och läskunnighet i samhället. Genom att erbjuda resurser och program som engagerar invånarna i alla åldrar strävar biblioteket efter att bidra till samhällsutvecklingen och berika invånarnas liv genom litteratur och kunskap. Bibliotekets kompetenta personal är redo att ge stöd, rådgivning och vägledning för att göra besökarna biblioteksbesök till en givande och inspirerande upplevelse.

Uddevalla stadsbibliotek är mer än bara en samling böcker – det är en plats där människor samlas, idéer flödar och kreativitet blomstrar. Det är en kulturell knutpunkt som förkroppsligar Uddevallas kreativa ande och kunskapstörst. Med sin unika atmosfär och engagemang för lärande och kulturellt utbyte fortsätter Uddevalla stadsbibliotek att vara en ovärderlig resurs för invånarna i staden.

Kontakta Uddevalla stadsbibliotek

För att komma i kontakt med Uddevalla stadsbibliotek, använd tillgängliga kontaktvägar. Personalen där är redo att assistera med allt som rör bibliotekets tjänster och resurser.

Besöksadress:

Södergatan 26, 451 40 Uddevalla

E-postadress:

biblioteket@uddevalla.se

Telefonnummer:

0522-69 65 00

Uddevalla stadsbibliotek öppettider 2024

Uddevalla stadsbibliotek har generösa öppettider för att tillgodose olika besökares behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag: 10:00-18:00
  • Tisdag: 11:00-18:00
  • Onsdag: 10:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-18:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 11:00-14:00
  • Söndag: 10:00-14:00

Observera att dessa är bibliotekets generella öppettider och kan komma att ändras. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla de aktuella öppettiderna på bibliotekets hemsida innan ditt besök.

Andra populära Bibliotek i Västra Götaland och närheten

Här är några andra populära bibliotek i Västra Götaland och närheten som du kan utforska. Varje institution har sin egen unika charm och rika samlingar som kompletterar den fantastiska upplevelsen på Uddevalla stadsbibliotek: