Norrköpings stadsbibliotek

Norrköpings stadsbibliotek

Norrköpings stadsbibliotek är en pulserande kulturell mötesplats och en ovärderlig kunskapsresurs för invånarna i Norrköping och de omkringliggande områdena. Biblioteket stoltserar med en imponerande samling av böcker, tidskrifter, ljudböcker, filmer och musik som spänner över ett brett spektrum av ämnen och intressen, vilket tillgodoser behoven hos både unga och gamla läsare.

Hitta den bästa appen för att lyssna på ljudböcker i just nu

Nextory
Prisvärda abonnemang
Stort utbud av barnböcker
Njut av 450 000+ stories
Erbjudande: 45 dagar fram till 2024-04-20

Bästa samarbetserbjudande

Biblioteket har omfamnat den digitala eran och erbjuder ett rikt utbud av digitala resurser och tjänster, inklusive e-böcker och e-tidskrifter. Besökarna kan dyka in i en virtuell värld av litteratur och njuta av tillgången till en mängd digitala verk och kunskapskällor, vilket ger en modern och anpassningsbar läsupplevelse.

Norrköpings stadsbibliotek är känt för sin kreativa och engagerade atmosfär, där besökare kan delta i olika evenemang och aktiviteter som väcker nyfikenhet och främjar läsning. Författarbesök ger unika möjligheter att möta och interagera med författare, lära sig om deras skapande process och få inblick i inspirerande berättelser. Bokcirklar skapar en gemenskap för att diskutera och utforska litterära verk och idéer tillsammans med likasinnade läsare. Dessutom erbjuder biblioteket kreativa workshops och föreläsningar som inspirerar till personlig tillväxt och uppmuntrar till kreativt uttryck.

Besökarna på Norrköpings stadsbibliotek välkomnas av en inbjudande läsmiljö där bekväma läsplatser, studierum och datorer finns tillgängliga. Här kan besökarna fördjupa sig i böcker och tidskrifter, genomföra forskning eller bara koppla av med en favoritförfattares verk. Den inspirerande atmosfären och den tillgängliga teknologin skapar en miljö som främjar läsning, läskunnighet och kulturellt utbyte.

Bibliotekets dedikerade och kunniga personal finns alltid till hands för att ge stöd, rådgivning och rekommendationer till besökarna. De är experter på bibliotekets resurser och är glada att dela sin passion för läsning och kunskap med andra. Oavsett om det gäller att hjälpa till med att hitta rätt bok, ge information om digitala resurser eller ge vägledning i forskning, är personalen engagerad i att skapa en positiv och givande biblioteksupplevelse för alla besökare.

Norrköpings stadsbibliotek är en dynamisk institution som aktivt främjar läsning, läskunnighet och kulturellt utbyte. Det spelar en viktig roll som en gemenskapsankare och kunskapsnav där människor kan mötas, utforska och lära sig. Med sin omfattande samling, inspirerande evenemang och hjälpsamma personal fortsätter Norrköpings stadsbibliotek att vara en oersättlig resurs för invånarna i Norrköping och en plats där läsupplevelser och kunskap frodas.

Kontakta Norrköpings stadsbibliotek

För att komma i kontakt med Norrköpings stadsbibliotek, använd tillgängliga kontaktvägar. Personalen där är redo att assistera med allt som rör bibliotekets tjänster och resurser.

Besöksadress:

Södra Promenaden 105, 602 31 Norrköping

E-postadress:

stadsbiblioteket@norrkoping.se

Telefonnummer:

011-15 26 65

Norrköpings stadsbibliotek öppettider 2024

Norrköpings stadsbibliotek har generösa öppettider för att tillgodose olika besökares behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag-torsdag: 10:00-19:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 11:00-15:00
  • Söndag: Stängt

Observera att dessa är bibliotekets generella öppettider och kan komma att ändras. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla de aktuella öppettiderna på bibliotekets hemsida innan ditt besök.

Andra populära Bibliotek i Östra Götaland och Södermanland

Här är några andra populära bibliotek i Östra Götaland och Södermanland som du kan utforska. Varje institution har sin egen unika charm och rika samlingar som kompletterar den fantastiska upplevelsen på Norrköpings stadsbibliotek: