Örebro universitetsbibliotek

Örebro universitetsbibliotek

Örebro universitetsbibliotek, en central del av universitetets kunskapsmiljö, erbjuder omfattande samlingar av litteratur och elektroniska resurser inom olika ämnesområden för att stödja studenter och forskare.

Adlibris
Vårt toppval för Bokhandel
Alltid låga priser
Smidiga leveranser
Fri frakt över 299 kr

Bästa samarbetserbjudande

Samlingarna, bestående av böcker, tidskrifter, avhandlingar och digitala resurser, möter universitetssamfundets behov och bildar en solid grund för forskning och studier. Tjänster som datorsalar, studieplatser och grupprum underlättar individuellt arbete och samarbete.

Biblioteket stärker forskning och studier genom att erbjuda expertstöd inom informationshantering och akademiskt skrivande, samt workshops och individuell handledning. Dess roll som en katalysator för kunskapsutbyte och intellektuell utveckling förstärks av personalens engagemang och strävan att skapa en välkomnande miljö.

Kontakta Örebro universitetsbibliotek

För att komma i kontakt med Örebro universitetsbibliotek, använd tillgängliga kontaktvägar. Personalen där är redo att assistera med allt som rör bibliotekets tjänster och resurser.

Besöksadress:

Fakultetsgatan 1, 702 81 Örebro

E-postadress:

biblioteket@oru.se

Telefonnummer:

019-30 32 40

Örebro universitetsbibliotek öppettider 2023

Örebro universitetsbibliotek har generösa öppettider för att tillgodose olika besökares behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag-torsdag: 10.00–20.00
  • Fredag: 10.00–18.00
  • Lördag: 11:00-16:00
  • Söndag: 11:00-16:00

Observera att dessa är bibliotekets generella öppettider och kan komma att ändras. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla de aktuella öppettiderna på bibliotekets hemsida innan ditt besök.

Andra populära Bibliotek i Örebro och Värmland

Här är några andra populära bibliotek i Örebro och Värmland som du kan utforska. Varje institution har sin egen unika charm och rika samlingar som kompletterar den fantastiska upplevelsen på Örebro universitetsbibliotek:

Rulla till toppen