Karlstads stadsbibliotek

Karlstads stadsbibliotek

Karlstads stadsbibliotek, en symbol för kunskap och kultur, är mer än bara en samling böcker. Det är en viktig mötesplats för invånare i Karlstad, erbjudande en rik samling av tryckta och digitala material i alla genrer och stilar. Dessutom strävar det efter att engagera och inspirera besökarna genom evenemang, författarbesök, bokcirklar och kreativa workshops.

Hitta den bästa appen för att lyssna på ljudböcker i just nu

Nextory
Prisvärda abonnemang
Stort utbud av barnböcker
Njut av 450 000+ stories
Erbjudande: 30 dagar fram till 2024-02-24

Bästa samarbetserbjudande

Biblioteket fungerar också som en pulserande kulturarena och en plats för lärande och forskning, erbjudande bekväma läsplatser, studierum och datorer. Dessa resurser möjliggör förberedelser för tentamen, forskningsrapport skapande eller bara njutning av en lugn stund med en bok.

Dedikerad personal finns till hands för att ge råd, tips och hjälp med läsning och informationsbehov. De är experter på bibliotekets resurser och passionerade för att stödja besökarnas upplevelser och informationssökning.

Karlstads stadsbibliotek är således mer än en plats för att låna böcker; det är en gemenskapens plats för lärande och kulturellt utbyte. Genom att erbjuda en omfattande samling, engagerande evenemang och en välkomnande atmosfär, fungerar det som en oas för kunskap och inspiration för Karlstads invånare.

Kontakta Karlstads stadsbibliotek

För att komma i kontakt med Karlstads stadsbibliotek, använd tillgängliga kontaktvägar. Personalen där är redo att assistera med allt som rör bibliotekets tjänster och resurser.

Besöksadress:

Västra Torggatan 26, 652 24 Karlstad

E-postadress:

biblioteket@karlstad.se

Telefonnummer:

054-540 24 00

Karlstads stadsbibliotek öppettider 2024

Karlstads stadsbibliotek har generösa öppettider för att tillgodose olika besökares behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag-torsdag: 10:00-19:00
  • Fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 10:00-16:00
  • Söndag: 10:00-16:00

Observera att dessa är bibliotekets generella öppettider och kan komma att ändras. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla de aktuella öppettiderna på bibliotekets hemsida innan ditt besök.

Andra populära Bibliotek i Örebro och Värmland

Här är några andra populära bibliotek i Örebro och Värmland som du kan utforska. Varje institution har sin egen unika charm och rika samlingar som kompletterar den fantastiska upplevelsen på Karlstads stadsbibliotek: