Örebro stadsbibliotek

Örebro stadsbibliotek

Örebro stadsbibliotek, en central mötesplats och kunskapsresurs för Örebro och omgivande områden, erbjuder en bred samling material – böcker, tidskrifter, ljudböcker, filmer, musik och digitala resurser som e-böcker och e-tidskrifter, tillgängliga för alla åldrar och intressen.

Hitta den bästa appen för att lyssna på ljudböcker i just nu

Nextory
Prisvärda abonnemang
Stort utbud av barnböcker
Njut av 450 000+ stories
Erbjudande: 30 dagar fram till 2024-02-24

Bästa samarbetserbjudande

Med en historia präglad av att främja läsning, läskunnighet och kulturellt utbyte, arrangerar biblioteket evenemang, författarbesök, bokcirklar och workshops. Detta erbjuder besökarna chanser att engagera sig i intellektuella och kulturella sammanhang och uppleva en gemenskap kring litteratur och kunskap.

Bekväma läsplatser, studierum och moderna datorer skapar en trivsam läsmiljö för besökare som önskar fördjupa sig i en bok, söka information, eller bara njuta av en stunds läsning. Biblioteket främjar läsning och läskunnighet genom en aktuell och varierad samling av material som reflekterar olika intressen och kunskapsområden, samt erbjuder digitala resurser för online-tillgång till kunskap och kultur.

Med engagerad personal tillgänglig för att erbjuda stöd och rådgivning, strävar Örebro stadsbibliotek efter att skapa en positiv och inkluderande upplevelse för besökare. Deras breda kunskap och passion för lärande hjälper till att möta varje individs behov och intresse.

Örebro stadsbibliotek – där kultur, kunskap och läsning möts i en miljö som främjar lärande, intellektuell tillväxt och kulturellt utbyte. Det är en betydande resurs för samhället i Örebro, en plats att uppleva nya världar genom böcker och media, och engagera sig i samhällsdebatt och kreativa uttryck.

Kontakta Örebro stadsbibliotek

För att komma i kontakt med Örebro stadsbibliotek, använd tillgängliga kontaktvägar. Personalen där är redo att assistera med allt som rör bibliotekets tjänster och resurser.

Besöksadress:

Fabriksgatan 4, 702 10 Örebro

E-postadress:

orebrobibliotek@orebro.se

Telefonnummer:

019-21 61 10

Örebro stadsbibliotek öppettider 2024

Örebro stadsbibliotek har generösa öppettider för att tillgodose olika besökares behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag-fredag: 10:00-18:00
  • Lördag: 11:00-15:00
  • Söndag: Stängt

Observera att dessa är bibliotekets generella öppettider och kan komma att ändras. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla de aktuella öppettiderna på bibliotekets hemsida innan ditt besök.

Andra populära Bibliotek i Örebro och Värmland

Här är några andra populära bibliotek i Örebro och Värmland som du kan utforska. Varje institution har sin egen unika charm och rika samlingar som kompletterar den fantastiska upplevelsen på Örebro stadsbibliotek: