Kalmar stadsbibliotek

Kalmar stadsbibliotek

Kalmar stadsbibliotek, en betydelsefull kulturell mötesplats, erbjuder en rik samling av fysiska och digitala resurser, inklusive böcker, tidskrifter, ljudböcker, filmer och musik för invånarna i Kalmar. Genom att täcka ett brett spektrum av ämnen och genrer strävar biblioteket efter att tillgodose behov och intressen hos dess diverse besökare.

Adlibris
Vårt toppval för Bokhandel
Alltid låga priser
Smidiga leveranser
Fri frakt över 299 kr

Bästa samarbetserbjudande

Dessutom är biblioteket känt för sina inspirerande evenemang och aktiviteter, som författarbesök, bokcirklar, föreläsningar och kreativa workshops, vilka bidrar till att främja läsning, kunskap och kreativitet i en levande kulturell atmosfär.

Den inbjudande läsmiljön på Kalmar stadsbibliotek erbjuder bekväma läsplatser, studierum och datorer för besökarna att fördjupa sig i studier och läsning, där de kan utforska nya ämnen i lugn och ro. Dess kompetenta personal finns alltid till hands för att ge stöd och vägleda besökare i deras sökning efter information och läsupplevelser.

Genom att erbjuda en omfattande samling, inspirerande evenemang och en välkomnande miljö, strävar Kalmar stadsbibliotek efter att vara en plats där människor kan utforska, lära och utvecklas. Det spelar en central roll i att främja läsning, kunskap och kreativitet inom det lokala samhället.

Kontakta Kalmar stadsbibliotek

För att komma i kontakt med Kalmar stadsbibliotek, använd tillgängliga kontaktvägar. Personalen där är redo att assistera med allt som rör bibliotekets tjänster och resurser.

Besöksadress:

Esplanaden 30, 392 33 Kalmar

E-postadress:

stadsbiblioteket@kalmar.se

Telefonnummer:

010-352 20 00

Kalmar stadsbibliotek öppettider 2023

Kalmar stadsbibliotek har generösa öppettider för att tillgodose olika besökares behov. Här är de vanliga öppettiderna:

  • Måndag: 10:00-19:00
  • Tisdag: 10:00-16:00
  • Onsdag: 10:00-19:00
  • Torsdag: 10:00-16:00
  • Fredag: 10:00-16:00
  • Lördag: 11:00-15:00
  • Söndag: Stängt

Observera att dessa är bibliotekets generella öppettider och kan komma att ändras. Det är därför rekommenderat att dubbelkolla de aktuella öppettiderna på bibliotekets hemsida innan ditt besök.

Andra populära Bibliotek i Småland och Öland

Här är några andra populära bibliotek i Småland och Öland som du kan utforska. Varje institution har sin egen unika charm och rika samlingar som kompletterar den fantastiska upplevelsen på Kalmar stadsbibliotek:

Rulla till toppen