Logotypen för denna webbsida Till startsidan
Start för innehåll

Eva Fresk

Eva Fresk
Titel: Bibliotekschef
Arbetsplats:
Telefon: Krokom: 0640 161 51
För mig är biblioteket en mötesplats för inspiration och rekreation. Alla ska känna sig välkomna och få ett trevligt bemötande.

Som bibliotekschef ansvarar jag för huvudbiblioteket i Krokom,  filialerna i Föllinge, Kluk, Nälden, Ås och Änge samt bokbussen. Vi är tillsammans 9 personer som arbetar i verksamheten och vi har ca 115 000 utlån varje år.

CS Library-RSS

Mina artiklar

 1. Lata strövtåg och underbara trädgårdar!

  Vårblommor

  Finns det något mer underbart än att strosa längs en stig invid havet eller gå i en bokskog med löven som tak. Kanske vandra på fjället med milsvid utsikt eller gå i en trädgård med en symfoni av blommar och blad runt omkring sig.

 2. Semlor, ljuvliga semlor

  Semlor

  När jag var liten, på 60-talet serverade min mamma semlor med varm mjölk och kallade det ”hetvägg”. Jag tyckte inte om den varma mjölken, men semlan var gudomlig – och det tycker jag än idag.

 3. Jultraditioner och dryckesvanor

  Glögg

  Julen närmar sig och all den goda mat och dryck vi förknippar med julen. Många av våra jultraditioner och matvanor har sitt ursprung från andra länder och med gammal historia.

 4. Sätt en surdeg och må bra!

  Surdegsbröd

  Det är något magiskt med surdegsbröd. Eftersom det ena bageriet efter det andra öppnar och specialiserar sig på brödet. Knaprigt, segt, mättande och doftande. Det är som själva livet.


CS Library-RSS

Mina senaste tips

 1. Om inte nu så när

  Thor, Annika