Listor på bibliotekmitt

För att komma ihåg böcker, filmer och annat som du kan låna på biblioteket kan du skapa listor på bibliotekets webbplats. Ett bra sätt för att hålla ordning på vad du har läst eller tänker läsa. Alla listor på bibliotekmitt försvinner i december. Du kan spara de listor du vill behålla.

Vid årsskiftet avslutas det regionala webbsamarbetet och alla kommuner kommer att gå över till egna webblösningar för sina bibliotek. För dig som har listor på bibliotekmitt innebär detta att du måste spara de listor du vill ha kvar någon annanstans.

Så här gör du

• Logga in på bibliotekmitt.se och gå till Mina sidor. Där hittar du ”Mina listor”.
  • Välj den lista du vill spara. Längst ned på sidan kan du e-posta listan till dig själv.