Älskade familj

2. lördag, den 11 november 2017 Tid: 13:00 Östersunds bibliotek, Samlingssalen
Pris: 40kr Målgrupp: Barn från 4 år
Älskade familj

Sara Gallardo leker med gestaltning av olika familjekonstellationer; en människa och fem hundar eller två mammor, två pappor och en skäggig brorsa eller en familj som enbart består av en person. Vad är egentligen en familj? Älskade familj är en föreställning där Ögonblicksteatern fortsätter att arbeta med tematiken familj för de mindre barnen. Föreställningen har inslag av dragshow och är inspirerad av bland annat Familjeboken av Edward Summanen. I gestaltningen kliver skådespelaren i och ur olika familjer som en av dess medlemmar.

Entré 40 kr. Biljetterna köps via Nortic.se
Begränsat antal platser. Både barn och vuxna ska ha biljett.
OBS! Fredagens föreställning är SLUTSÅLD.

Förskolor ombeds kontakta Östersunds bibliotek vid biljettbokning, tel 063-14 30 50.

Välkomna!

Älskade familj - Ögonblicksteatern
Bilder från Ögonblicksteatern. Illustration av Frida Hammar (bilden är beskuren) och foto av Samuel Pettersson.