Regional bokmässa i Järpen onsdag 22 mars kl 16-19

en ARENA för de regionala författare verksamma i/med anknytning till Jämtland/Härjedalen

Tid och plats:

1. onsdag, den 22 mars 2017 Tid: 16:00 Järpens bibliotek
Liten batikbild av Ann-Charlotte Hartman

Vi i Åre kommun, Järpens bibliotek, erbjuder en ARENA för de regionala författare/skribenter (även blivande) verksamma i/med anknytning till Jämtland/Härjedalen att visa upp sej här hos oss.

Vi erbjuder en litterär mötesplats där författarna visar sin produktion. Järpens bibliotek är ett rymligt, vackert bibliotek med högt i tak bildligt och bokstavligt.

Kom och lyssna i ett slags "speakers corner" på de författare som vill prata om sitt författarskap/bok/böcker och/eller kommer att läsa högt (kortare eller lite längre).

Kom och mingla bland borden i vår öppna mittdel och köp signerade böcker av författarna.

Kulturskolan underhåller under eftermiddagen.

onsdagen den 22 mars kl 16-19

Välkommen.