Ragundabibliotekens fototävling 2016

Hjälp biblioteken i Ragunda kommun att fräscha upp webbsidan med nya foton, och vinn en fotobok!

Obs! Ny deadline - 31 oktober!

Vi behöver hjälp av alla fotointresserade och talangfulla kommuninvånare att uppdatera fotografierna vi har på vår webbsida, www.bibliotekmitt.se/bibliotekeniragunda, och utlyser därför en tävling!
Vi behöver fyra nya foton, ett till respektive biblioteks sida och ett för den kommunövergripande sidan. Således blir det fyra kategorier; Bispgården, Hammarstrand, Stugun och Ragunda kommun.

Regler:
- Fotot ska på något vis anknyta till kategorin det tävlar i (respektive ort eller Ragunda kommun som helhet).
- Max ett bidrag per person och kategori – det är alltså tillåtet att tävla i flera kategorier.
- Biblioteken i Ragunda kommun får tillåtelse att publicera foto tillsammans med fotografens namn på webbsidor och eventuellt även sociala medier samt i tryckt form.
- Bildens mått ska vara 940*240 pixlar, liggande.
- Om personer är med i bild behöver vi deras tillåtelse (samt deras målsmans om det gäller barn under 18 år) skriftligt.
- Deadline är 31 oktober.
- Bilderna mailas tillsammans med namn och telefonnummer samt eventuella tillåtelser till biblioteket.hammarstrand@ragunda.se. Glöm inte att skriva vilken kategori respektive bild deltar i!

Juryn består av bibliotekspersonalen.

Lycka till!
Systemkamera i närbild, svartvit