Ragundabibliotekens novelltävling avgjord!

Novelltävlingen "Den största hemligheten" är avslutad och vinnarna är korade!

Ett foto föreställande texten Den största hemligheten skrivet i blyerts med en penna bredvid

Under våren 2016 har biblioteken i Ragunda kommun arrangerat en novelltävling för årskurs 6 - 9 på temat "den största hemligheten".
Sammanlagt har vi fått in 17 bidrag om både små och stora, fantastiska och jobbiga hemligheter.
Tanken var ifrån början att utse en vinnare från varje klass och årskurs, men då bara klass 6 och 7 på Hansåkerskolan i Stugun deltog väljer vi istället att utse två vinnare från var och en av dessa klasser. Juryn har bestått bibliotekarierna i Ragunda kommun, och urvalet har inte varit lätt!

Stuguns hembygdsförening vill också uppmuntra våra unga skrivartalanger och har därför bestämt sig för att publicera de vinnande bidragen i kommande Stugukrönika, samt att dela ut en liten prissumma till vinnarna!

Och vinnarna är...

Det mystiska brevet av Linnéa Hansson, åk. 6