Logotypen för denna webbsida Till startsidan
Start för innehåll

Jill Öhman Åkerberg

Jill Öhman Åkerberg
Titel: Bibliotekarie
Telefon: 063-14 40 41

Har du tur kan du stöta på mig i infodisken på Östersunds bibliotek. Eller kanske när jag står och funderar ut nya tips vid mina favorithyllor med DVD-filmer och serier.

CS Library-RSS

Mina artiklar

 1. Filmatiserade böcker

  Låt den rätte komma in

  Det finns några frågor här i livet vars svar är osäkra ända in i det sista. Inte förrän efter det där sista steget ut i det okända uppenbarar sig nämligen svaret. Vad händer efter döden? Hur många chokladbitar kan jag äta utan att bli illamående?…

CS Library-RSS

Mina senaste tips

 1. Mr Dixon försvinner

  Klicka här för att läsa mer om tipset Mr Dixon försvinner.

  Den måttligt inspirerade bokbussbibliotekarien Israel Armstrong får en arbetsuppgift han faktiskt kan känna lite entusiasm inför

  Av: Sansom, Ian
 2. Fallet med de försvunna böckerna

  Klicka här för att läsa mer om tipset Fallet med de försvunna böckerna.

  Bokbussens samtliga 15 000 böcker är försvunna och det finns bara en man som kan reda upp röran; Israel Armstrong, ohjälpligt tafatt bibliotekarie!

  Av: Sansom, Ian
 3. Stardust

  Klicka här för att läsa mer om tipset Stardust.

  Har du aldrig sett Robert De Niro strutta runt i vit spetsunderklänning utan att skämmas så är det verkligen på tiden att du gör det.

  Av:
 4. Stand by me

  Klicka här för att läsa mer om tipset Stand by me .

  I mitten av 80-talet kom denna lilla pärla till film. Handlingen bygger på en novell av Stephen King som i original heter The Body, men som på svenska översatts till Höstgärning.

  Av:
 5. Låt den rätte komma in

  Klicka här för att läsa mer om tipset Låt den rätte komma in.

  Författaren John Ajvide Lindqvist lyckades på egen hand höja upp skräcken till litteraturens finrum med sin vampyrbok Låt den rätte komma in. Det betyder inte att boken är särskilt svårläst eller krånglig, utan snarare bara att den är ovanligt bra.

  Av: