Logotypen för denna webbsida Till startsidan
Start för innehåll

Sök på andra bibliotek

Om du inte hittar det du söker hos oss finns möjlighet att söka på andra bibliotek. Hittar du böcker som vi inte har kan vi ofta låna in från andra bibliotek, genom så kallade fjärrlån.

PRIMO, Mittuniversitetets katalog
Mittuniversitetets bibliotek finns i Härnösand, Sundsvall, och Östersund. Här hittar du även Härnösands bibliotek och Länsbiblioteket Västernorrland som tillsammans med Mittuniversitetets bibliotek i Härnösand bildar Sambiblioteket.

LIBRIS
LIBRIS är de svenska forskningsbibliotekens gemensamma katalog och uppdateras dagligen. För närvarande finns närmare 10 miljoner titlar i databasen.

Myndigheten för tillgängliga medier/MTM
MTM är en statlig myndighet vars uppdrag är att ge människor med läsnedsättning tillgång till de medier de behöver på det sätt som passar dem.
Legimus-katalogen är en databas med litteratur som anpassats och gjorts tillgänglig för personer med läshandikapp. Exempel på Legimus bestånd: Talböcker, punktskriftsböcker, taktila bilderböcker och e-textböcker.

Sondera
Här kan du samtidigt söka i tre olika databaser. NAD, nationell arkivdatabas, LIBRIS, forskningsbibliotekens databas och SMDB, svensk mediedatabas. Du kan, på ett ställe, få en överblick av hur en person eller händelse har dokumenterats i TV, radio, film, musik, video, multimedia, skrift och originalhandlingar.

Sidansvarig: Dagny Nordmark
Sidan senast uppdaterad: 2017-04-28